Panosta itseesi ja tule nauttimaan rentouttavasta imukuppihieronnasta Turussa

Varaa aika hoitoon!

Oletko jo kokeillut imukuppihierontaa? Vyöhyketerapian lisäksi tarjoan vastaanotollani Refleksologia Peacessa Turussa erikoishoitoja,

jotka puhdistavat, energisoivat ja rentouttavat kehoa. Voit kokeilla esimerkiksi iilimatohoitoa tai imukuppihierontaa.

Imukuppihieronta

Imukuppihieronta eli kuivakuppaus tuo apua esimerkiksi kosmeettiseen selluliittiin sekä lihas- ja nivelkipuihin.
Hieronnassa imukuppia liu’utetaan rauhallisesti hyvin rasvatulla iholla. Hieronta tehdään yleensä suoraan lihasten suuntaisesti tai pyörittävillä liikkeillä. Kupin alla oleva alipaine vetää ihoa sekä pehmytkudosta, minkä ansiosta hieronta edistää tehokkaasti veren- ja imunestekiertoa.

Triggerhieronta

Triggerhieronta on tehokas kivunlievityshoito ja sillä tarkoitetaan yleensä triggerpisteiden painantaa. Sen tarkoituksena on saada löydetty kipupiste laukeamaan ja sen aiheuttama kipu lieventymään. Triggerpisteet syntyvät usein lihaksen ylirasituksesta, jos lihas joutuu liian pitkään staattiseen jännitystilaan.

TRE

TRE:stä on tullut suosittu stressinpurkumenetelmä. Tämä tärinähoito purkaa erilaisia jännitys- ja stressitiloja ja auttaa kehoa palautumaan. Liikkeet ovat yksinkertaisia ja niitä opit käyttämään myös itsehoitomuotona.

Lue lisää

Hirudoterapia

Hirudoterapia tunnetaan myös nimellä iilimatohoito. Se on puhdistava hoito, joka antaa monipuolista apua eri vaivoihin. Iilimatoja eli verijuotikkaita on käytetty lääkinnällisiin tarkoituksiin antiikin ajoista lähtien.

Tantrinen hieronta

Tantrisessa hieronnassa korostuu mielen ja kehon välinen yhteys. Hoito edesauttaa henkilökohtaista kasvua. Se myös lisää kehon herkkyyttä ja auttaa vapautumaan tunnelukoista. Sillä on myös seksuaalienergiaa nostattava vaikutus.

Kvanttienergia

Kvanttienergia on kvanttifyysinen energiahoito, joka aktivoi kehon omaa paranemisjärjestelmää. Keho saa tällöin voimaa parantaa itse itsensä. Hoidon avulla mieli pääsee seesteiseen, puhtaan tietoisuuden tilaan, jossa myös keho alkaa syvärentoutua ja parantua.

Oletko jo kokenut imukuppihieronnan syvärentouttavan vaikutuksen? Refleksologia Peace tarjoaa monipuolisia, hyvinvointia lisääviä hoitoja Turussa.

Varaa aika!